HubSpot Workshop

CRM-platform til den morderne kunderejse


Hubspot - Din nye CRM-platform

Hubspot er en CRM-platform som skaber resultater og værdi for både din virksomhed og dine kunder.

Med Hubsport som CRM-platform får din virksomhed mulighed for at arbejde mere datadrevet omkring den moderne kunderejse, ved hjælp af værktøjerne Marketing Hub, Salgshub og CMS Hub.
”Magien ved Hubspot implementeres ved sammensætning af hvert enkelt element og værktøj”

Hubspot workshop

 

Voks internt og eksternt i din virksomhed

HubSpot er et all-round customer relations management platform der er oplagt til stort set alle brancher og forretningsstørrelser. HubSpot indeholder alle de discipliner, værktøjer og integrationer som en virksomhed har brug for til alle deres salgs- og marketingopgaver. Strømlin din virksomhed internt og eksternt med en automatiseret og fleksibel platform.

Vi hjælper mellemstore og store virksomheder i gang med HubSpot integrationer i relevante og aktuelle workshops. Skab en stærk og skalérbar CRM platform i din virksomhed.

Marketing Hub

 

Øg website trafikken og få nye leads

HubSpot Marketing Hub består af værktøjer kategoriseret som marketingværktøjer. Det er værktøjer til at drive trafik til din hjemmeside, konvertere dine besøgende til leads og skabe modne leads som er klar til sælgerne.

Marketing Hub fåes i 3 versioner:

- Starter
- Pro
- Enterprise

Får hvert trin du går op, åbnes der for flere funktioner.

CMS Hub

 

Cloudbaseret Content Management System

CMS Hub er en cloudbaseret Content Management System, som kan integrere din hjemmesides værktøjer et samlet sted. Med CMS Hub har du værktøjerne til at udvikle en kundefokuseret hjemmeside. Her får du et sikkert, hurtigt og skalérbart system perfekt til virksomheder i vækst. Med CMS Hub er kunderejsen og den digitale oplevelse i fokus, i et brugervenligt og sikkert miljø. Det perfekte Content Management System til intern og ekstern kommunikation.

CMS Hub fåes i 3 versioner:

- Starter
- Pro
- Enterprise

Får hvert trin du går op, åbnes der for flere funktioner.

Sales Hub

 

Portal til den moderne, digitale salgsafdeling

HubSpot Sales Hub indeholder en række værktøjer, der forbedrer dine sælgeres resultater og effektivitet. Kampen om kunderne er i den moderne verden en hård konkurrence. Det er de bedste sælgere som vinder kampen. Med Sales Hub bruger du tiden optimalt og er forberedt på nye såvel som gamle leads/kunder.

Sales Hub fåes i 3 versioner:

- Starter
- Pro
- Enterprise

Får hvert trin du går op, åbnes der for flere funktioner.

Der findes flere digitale bureauer end pizzaria'er i Danmark, eller sådan føles det måske...Og vi er allesammen verdens bedste. Så vores anbefaling er at I køber ind i menneskerne, der skal løse jeres opgaver. Kompetencesættet og det menneskelige er afgørende for at I får, hvad I betaler for.

Vi Er Mennesker

Vi drikker kaffe, spiller fodbold, drikker øl, løber, griner og vi ELSKER digital marketing.

Kompetente

Vi har været i brancen i over 10 år, og vi får flere og flere kunder. SÅ vores tanke er, 'vi må gøre et eller andet rigtigt' 🙂

Vi Er Fair

Vi overcharger ikke for vores services. Vi afstemmer med kunden, hastighed på projektet, budget og deraf, hvilke resultater, der kan forventes.

Som De Andre?

Vi er ikke som alle andre bureau'er. For os er en kunde IKKE en cash cow, men et nyt bekendtskab, som heldigvis køber ind i vores passion.