Skab vækst for din virksomhed
med Google Ads

Google Ads

Skab vækst for din virksomhed med Google Ads

89% af alle køb online, har Google fremsøgt det ønskede produkt til brugeren. Det er derfor essentielt for din virksomhed at være synlig på Google og blive fremhævet af Google. Med Google Ads kan du ligge øverst i søgeresultaterne på Google inden for få timer. Med fokus på de rigtige søgeord, kan vi skabe vækst for din virksomhed og bringe kunderne til dig.

Investér i de søgeord, der sender
kunderne din vej

Vi hjælper dig med at finde de rigtige søgeord for din virksomhed.

Vi laver en søgeordsanalyse der viser, hvilke søgeord der har mest potentiale for din virksomhed, og hvilke søgeord, der passer bedst ind i din virksomheds Google Ads. I samarbejde med os kan du udvælge de søgeord, der giver din virksomhed de bedste muligheder for vækst. Vi hjælper dig med at finde de søgeord, hvor dine potentielle kunder er tættest på et køb, og vi skaber så synlighed for din virksomhed netop der.

Brug dine Google Ads til at
skabe mere værdi

Google Ads er en god måde at skabe vækst på, men det giver dig også værdi igennem information.

Vi benytter vi os af en cirkulær arbejdsproces. Ud fra din virksomheds Google Ads kan vi analysere hvordan du fremadrettet kan ramme dine kunder bedst, og hvor du skal lægge fokus med fremtidige annoncer. Vi arbejder cirkulært, for hele tiden at optimere alle dele af den samlede indsats. Vi rådgiver dig om, hvordan du bedst kan konvertere din virksomheds marketingindsats i Google Ads til vækst og synlighed. På den måde styrkes konverteringsgraden på dine igangværende initiativer bedst.

Sikkerhed om leads og optimering af processer.
Optimeringaf Apport Systems setupCase:
Hør Simone fortæller, om samarbejdet.
Onboardingaf ProTruckCase:
Slimstock case   Slimstock ønskede en endnu bedre sammenhæng mellem marketingindsatsen og salgsindsatsen overfor varme leads.

Derudover var en øget synlighed på det danske marked også ønsket, især i lyset af corona-nedlukningen samt de globale udfordringer med leverandører og varer, som mange danske virksomheder blev ramt af, og som gjorde lagerplanlægningen sværere endnu.
Strømlining af Slimstocks marketingindsatsgenereret til salg
leadsFlereCase:

Sikkerhed om leads og optimering af processer.af Apport. setup
OptimeringCase:
Hør Simone fortæller, om samarbejdet.af ProTruck
OnboardingCase:
Slimstock case   Slimstock ønskede en endnu bedre sammenhæng mellem marketingindsatsen og salgsindsatsen overfor varme leads.

Derudover var en øget synlighed på det danske marked også ønsket, især i lyset af corona-nedlukningen samt de globale udfordringer med leverandører og varer, som mange danske virksomheder blev ramt af, og som gjorde lagerplanlægningen sværere endnu.
Strømlining af Slimstocks marketingindsatsgenereret til salg
leadsFlereCase:

Arbejder du strategisk med SEO?

Få en hurtig introduktion til, hvordan du sikre synlighed på Google gennem SEO

Vi tilbyder altid en gratis SEO analyse af jeres hjemmeside. Har du spørgsmål, så kontakt os endeligt

Videobilleder1Videobilleder2

 Lemons Google Ads Proces

01

Tracking – det vigtigste element

Det første vi gør når vi arbejder med Google Ads er altid at opsætte den korrekte tracking på din hjemmeside. Vi skal have mappet og indsamlet data der viser de vigtigste initiativer på din hjemmeside.

 

Se video om tracking og den digitale brugerrejse

02

Søgeordsanalyse – find de rigtige søgeord

Vi laver en søgeordsanalyse hvor vi kortlægger samtlige søgeord, som er relevante for dig. Antallet af relevante søgeord afhænger meget af hvilken branche din virksomhed befinder sig i. Det handler om at finde din virksomheds plads i søgeordene, for dernæst at udvælge de søgeord der kan skabe vækst for din virksomhed ud fra antal søgninger, konkurrence og relevans.

Se video om udarbejdelsen af en søgeordsanalyse

03

Kvalitetsscore – øg kvaliteten af din annonce

Google vurderer kvaliteten af den annonce, du ønsker at lave i kontekst med din hjemmeside, så de kan sikre kvaliteten for brugerne. Der skal med andre ord være en rød tråd. Jo bedre sammenhæng i søgeord der er mellem annoncen og din hjemmeside, jo bedre vurderer Google annoncens kvalitet. Det er vigtigt for os at sikre kvaliteten for jer – jo bedre kvalitet, jo mindre koster annoncen i Googles auktionssystem.

04

Budstrategi - byd på de rigtig søgeord

Med Google Ads skal du byde på de relevante søgeord for din virksomhed. Hvor meget vil du maksimalt give for et klik, for et lead, for et salg osv.? Det kommer helt an på værdien af klikket. Her kan vi hjælpe dig med at udarbejde en strategi der sikrer, at du får mest ud af dine investeringer på Google.

05

Rapportering – vi konverterer dit data til mere værdi

Gennem Google Ads får vi information om, hvad brugere har søgt efter, når de interagerer med dine annoncer. Med denne indsigt kan vi blive mere præcise i at finde de relevante søgeord og optimere din strategi for Google Ads. Hvis du selv vil følge med i udviklingen i løbet af måneden, så har vi udviklet et dashboard, som du kan tilgå når du vil.

Udvalgte referencer

Se alle referencer

Digital marketing flytter ikke din virksomhed alene,
det gør vi i samarbejde

Se et udpluk af vores kompetencer

Digital marketing flytter ikke din virksomhed alene,
det gør vi i samarbejde

Se et udpluk af vores kompetencer

 
 
 
 

Marie Burski

Head of Design, Jysk Display

Vi har arbejdet sammen med Lemon Marketing i mange år, og altid fået rigtig god service og sparring. Det er vigtigt for os at have samarbejdspartnere vi kan stole på, og som giver os ærlig rådgivning. Sådan en partner har Lemon Marketing altid været for os.  

1Læs mere
Da vi lavede ny hjemmeside, var det ekstra vigtigt for os at vi kunne være trygge ved at vores placeringer og synlighed på google kunne overføres, og her stod Lemon Marketings dygtige medarbejdere altid til rådighed og havde fuldt ud styr på overgangen. Samtidigt fik vi masser af hjælp til at sikre at vi havde fokus på de rette søgeord i opbygningen af sitet og de var med os i hele processen fra start til slut.

Seneste Blogindlæg

Få viden på et strategisk- og taktisk niveau

Mangler du en kompetent digital ekspert?
Vi sidder klar til at hjælpe!

"stop wishing start doing"
 

Christian Mikkelsen

CCO, Apport Systems

Jeg har brugt Lemon Marketing i over en årrække. De har hjulpet os med at optimere vores HubSpot løsning, samt SEO, LinkedIn og Google Ads. De har en høj faglighed, som skaber værdi og resultater for os!