Om os

Lær os bedre at kende

Daniel Nørlund

Content Manager

Daniel har hovedet skruet helt rigtigt på og har sit fundament fra Københavns Universitet litteraturvidenskab. Daniels ansvarsområde i Lemon Marketing er tekstskrivning - Daniel er expert i at skrive til de valgte målgrupper og Google.

Kompetencer

Kompetencer:
Daniels interesse for litteratur, kombineret med hans litterære uddannelse, giver ham flair for at skrive gode tekster. Han skriver derfor ikke kun tekster, som har de rigtige søgeord til Googles søgemaskine, men tekster, som er velovervejet og velskrevne.

Det private

Daniel kommer fra Randers, men flyttede for lidt over 2 år siden til København for at studere. Daniel elsker (naturligvis) at læse gode bøger.

Emil Olsen

CEO

En lang historie kort
Jeg er uddannet på VIA University College, med en bachelor i dansk og didaktik. De sidste fire år har jeg, udover at bruge tid sammen med min kone og vores børn, brugt på at dygtiggøre mig inden for særligt SEO-disciplinen.
Jeg er også rigtig god til at drikke kaffe. Gerne sort. Medmindre jeg kan få fingrene i en god cappuccino. Hvis du har lyst til at drikke en kop kaffe, så sig endelig til.

En lidt længere historie

Jeg voksede op i Hou. Den lille havneby du skal igennem, når du skal til Tunø Festival. Min mor er ufaglært, men min far er til gengæld både tømrer og politibetjent. Begge har dog opnået meget mere, end deres uddannelse – eller mangel på samme – har tilladt dem.
I 1991 gik det endegyldigt op for mig, at julemanden ikke eksisterede og knap seks måneder senere opdagede jeg slet ikke, at hele Danmark var i ekstase over vores finalesejr over Tyskland i fodbold EM. Den ville jeg nu godt lige have haft med!
Livet fortsatte og iværksættertrangen pressede sig på. Den brød dog først rigtig igennem, da det endeligt gik op for mig, at jeg ikke skulle gå i Laudrups fodspor. Som 16-årig gav jeg mig i kast med mit eget tøjmærke. Få år senere befandt jeg mig pludselig i selskab med en flok avantgardister, i færd med at arrangere sære temafester og koncerter i Aarhus’ natteliv.

Virksomheder jeg har lavet SEO og content for:

Inspari, Simpson Strong-Tie, Restaurant Köd, IKAS-Isolering, Odder Antenneforening, nettosten.dk, Apport Systems, Restaurant Klokken, Horsens Kommune, Skioutlet.nu

Og mange, mange flere!

Mads Lemvigh

CCO

Mads har igennem de seneste 12 år arbejdet dedikeret med digital marketing. Han har bl.a. hjulpet virksomheder som SweetDeal, Velfac, DanDomain, KöD, DCC, Blå Kors, med mange flere.

Kompetencer

Kompetencerne er mange og spænder fra optimering af indgående trafikkilder, til optimering på siden, værende de klassiske dicipliner som, SEO, Google Ads, LinkedIn, Facebook, CRO med meget mere.

Det private

Ud over det digitale bor Mads i Odder, med sin kæreste og 3 børn. 3 gange fysike aktivitet bestående af løb eller fodbold fylder meget ved siden af arbejdet.