SEO Workshop

Hvis I kæmper med at blive synlige på Google, er Lemon Marketings SEO workshop et godt sted at starte. Google er en af de vigtigste digitale kanaler – faktisk har 89% af alle køb berøring med Google. Det understreger vigtigheden af at være synlig, og her er SEO altafgørende. På vores SEO workshop klæder vi jer på til at arbejde strategisk med SEO. Vi tilpasser vores SEO workshop til netop jeres behov, så I får mest muligt for pengene. Der er dog nogle grundlæggende elementer, workshoppen er bygget op omkring, Dem vil vi se nærmere på i det følgende.

 

Todelt SEO workshop

Vores SEO workshop består i hovedtræk af to moduler. De to moduler er teori og praksis. I kan som virksomhed tilpasse workshoppen efter behov. Har I fuldstændig styr på den teoretiske del, men mangler hjælp at omsætte denne viden i praksis, kan I nøjes med det praktiske modul. Hvis I omvendt er godt i gang med arbejdet med SEO tekster, page Titles osv, men mangler en dybere forståelse af de bagvedliggende mekanismer, så I er sikre på at opnå resultater, kan I gå med det teoretiske modul. Det er udelukkende jeres valg. Vores anbefaling vil dog altid være den fulde workshop. Det er vores erfaring, den dækker vores kunders behov bedst. Med den fulde workshop er I sikret det bedste grundlag for jeres markedsføringsstrategi, og en plan for hvordan I eksekverer denne. I sidste ende er beslutningen selvfølgelig op til jer. Vi står klar til at hjælpe jer, uanset hvilken model I vælger. Hver enkelt modul af vores SEO workshop tager 3-4 timer, så ved en fuld workshop, skal I sætte 7-8 timer af i interne timer. Herudover skal vi bruge tid på at forberede workshoppen til jeres behov.

 

SEO workshop - Teoretisk modul

 På teoretiske modul vil vi klæde jer på med en grundlæggende teoretisk viden omkring arbejdet med SEO. Vi arbejder ud fra Lemon Marketings SEO strategihjul, hvor vi vil gå i dybden med tracking, søgeordsanalyse, onsite optimering, outreach og rapportering. Vores SEO strategihjul er et brugbart værktøj for jer, som I med fordel kan bruge, I jeres eget arbejde med SEO. Ved at gennem gå SEO strategihjulet, sikrer vi alle involverede ansatte har den rette, teoretiske grundviden om alle elementer indenfor SEO. Det giver det bedste udgangspunkt for det videre, praktiske arbejde. Når alle er klædt på med samme viden, letter vi arbejdet med at udarbejde en god strategi. Nu skal vi kun bruge energi på at få lagt strategien, fremfor at forventningsafstemme og meningsudveksle. Vores SEO workshops teoretiske modul er også en effektiv måde vi kan sikre, I har det rigtige grundlag for at arbejde strategisk med SEO. På den måde, vil I opnå de bedste resultater. Når det teoretiske modul, vil alle være klædt på til at arbejde strategisk med SEO.

 

SEO workshop - Praktisk modul

Andet modul i vores SEO workshop er det praktiske. I det praktiske modul tager i udgangspunkt i netop jeres virksomhed. Vi går i dybden med jeres ønsker og mål, og hvad I ønsker at opnå gennem jeres SEO indsats. Vi hjælper jer med at lægge en god strategi, så I kan blive synlige på Google. Vi vil bruge vores SEO strategihjul i praksis, og guide jer I, hvordan I laver en søgeordsanalyse, så I kan få lavet det rigtige SEO content. Vi vil gå i dybden med jeres egen hjemmeside og se, hvordan I kan SEO optimere denne. Desuden vil vi hjælpe jer med link building. 
Målet med den praktiske del af SEO workshoppen er, I skal ende ud strategi for jeres fremtidige SEO indsats. Når I først har søsat jeres nye strategi, er der kun tilbage at høste frugten af jeres arbejde.


Vil du høre mere om, hvordan du kan optimere din SEO indsats?

Vi sidder klar til at hjælpe!

Stop wishing - start doing

 

Marie Burski

Head of Design, Jysk Display

Vi har arbejdet sammen med Lemon Marketing i mange år, og altid fået rigtig god service og sparring. Det er vigtigt for os at have samarbejdspartnere vi kan stole på, og som giver os ærlig rådgivning. Sådan en partner har Lemon Marketing altid været for os.  

1Læs mere
Da vi lavede ny hjemmeside, var det ekstra vigtigt for os at vi kunne være trygge ved at vores placeringer og synlighed på google kunne overføres, og her stod Lemon Marketings dygtige medarbejdere altid til rådighed og havde fuldt ud styr på overgangen. Samtidigt fik vi masser af hjælp til at sikre at vi havde fokus på de rette søgeord i opbygningen af sitet og de var med os i hele processen fra start til slut.

Udvalgte referencer

Se alle referencer