Det står vi for

Strategisk arbejde med
LinkedIn Ads

LinkedIn Ads - Sådan Sikrer Vi Din Succes

Hos Lemon Marketing benytter vi os af en cirkulær arbejdsproces. Vi arbejder cirkulært for hele tiden at optimere alle dele af den samlede indsats. På den måde styrkes konverteringsgraden på de igangværende initiativer bedst.

LinkedIn er et medie, der er svært at afskrive, når vi taler om allokering af dit marketingmix. LinkedIn tilbyder nogle lukrative fordele for dig som virksomhedsejer og annoncør. En af de mange fordele er, at vi kan ramme din målgruppe meget præcist. LinkedIns annonceringsmotor gør det muligt at ramme brugere ned på et meget detaljeret niveau.

Hvis du derfor kender din målgruppe, så kan vi med LinkedIns annonceringsmotor, ramme din målgruppe meget præcist. Hvis du derimod ikke har en idé om virksomhedens målgruppe, kan vi med selvsamme værktøj teste os frem til din målgruppe via LinkedIn.

Det er samtidig muligt at understøtte hele beslutningsprocessen på LinkedIn, og det er især nemt at styrke din ’brand awareness’ på LinkedIn. Der findes forskellige budformer, som gør det muligt at byde til masserne, eller specifikt til få brugere som er købsparate. Længere nede på siden kan du læse mere om de forskellige budformer.

Tilmed er det muligt at påvise værdien af annonceringen gennem hele beslutningsprocessen. Du kan i løbet af få timer komme i gang med annonceringen på LinkedIn.Seneste Blogindlæg

Få viden på et strategisk- og taktisk niveau

LinkedIn Ads Strategi - Sådan Sikrer Vi Din Succes

Hos Lemon Marketing anvender vi en cirkulær arbejdsproces. Vi arbejder cirkulært for hele tiden at optimere alle dele af den samlede indsats. På den måde styrkes konverteringsgraden på de igangværende initiativer bedst.Hvordan kommer jeg i gang?

Følg vores proces og du er allerede godt på vej


Hvis du ikke allerede er i gang, så er du sent på den, for dine konkurrenter arbejder på at optimere deres LinkedIn-indsats mens du sidder og læser nu. Med LinkedIn har du mulighed for at segmentere på et meget fint niveau, og kommunikere dine budskaber til netop dem du ønsker.

Nedenfor uddyber vi hver fase, læs det igennem, så vi kan starte arbejdet med LinkedIn og du kan se, hvilke discipliner vi skal varetage og hvilke du selv kan.

Tracking

Det vigtigste element


Når vi arbejder med LinkedIn Ads anbefaler vi altid at starte ud med opsætning af tracking på jeres side. Hvis tracking allerede er sat op gennemgår vi altid kontoen, så den er helt opdateret. Formålet med tracking er bl.a., at vi skal have mappet de vigtigste initiativer på jeres hjemmeside og sikret os, at disse informationer bliver sat i system.

Du er sikkert allerede bekendt med Google Analytics, men vidste du, at Google Analytics kun har kvantitativ data? Google analytics fortæller ikke entydigt hele værdien af din hjemmeside. Har du eksempelvis sat mål op på tilmeldinger til dine nyhedsbreve, afspilning af video samt hvor meget brugeren ser af videoen, download af content guides eller beregnede tilbud? Det er netop målepunkter som disse der skal trackes, så du kan berige Google Analytics og trække kvalitativ data ud.

Langt de fleste ønsker at få et overblik over, hvor mange besøgende deres hjemmeside har, men den egentlige værdi ligger i, hvor mange brugere der interagerer med hjemmesiden. Den vej igennem kan vi kortlægge værdien af de besøgende og herigennem ROI‘en for din investerede marketingkrone. Ved hjælp af Google Tag Manager kan vi gå ind og ’skyde’ data ind i Google Analytics.

“What is life without a little risk?”
– J.K. Rowling

Target Group

Ram din målgruppe præcist


Det unikke ved LinkedIn er, at det er muligt at ramme brugere ned på et meget specifikt segmenteringsniveau. Hvor Google (hvis man ikke er logget ind på sin Google konto), beregner sig frem til mange af deres segmenteringsoplysninger. Brugerne har givet LinkedIn nogle helt andre fordele.

LinkedInbrugere har typisk opdateret deres profiler med virksomhed, stilling, geografi, uddannelse, interesser, o.lign. Alle disse informationer kan vi, ved hjælp af LinkedIn Ads, udvælge og ramme. LinkedIn er ikke en Inbound-kanal ligesom Google Ads, men segmenteringsmulighederne gør, at LinkedIn er en kanal som tilsvarer en Inbound-kanal. LinkedIn Ads kan generere bundlinje for dig. Her taler vi både inden for B2B og B2C segmentet.

“Oh yes, the past can hurt. But the way I see it, you can either run from it or learn from it.”
– Rafiki, The Lion King

Stage & Bidding

Kampagnetyper skal tilpasses hvert stadie i beslutningsprocessen


Hvilken fase understøtter din kampagne i brugerens digitale rejse? Er det en awareness kampagne eller en specifik købskampagne?

Forskellen kan være stor når du skal vælge, hvor i beslutningsprocessen din kampagne skal ligge. Hvis du kører en awareness kampagne, vil LinkedIns annonceringsmotor sikre, at din annonce eksponeres til så stort et segment, som muligt. Derimod vil motoren, i forbindelse med en købskampagne, forsøge at optimere mod de personer, som er mest købsparate.

En ting er selve stadiet i beslutningsprocessen, noget andet er, hvordan du lægger bud ind mod dine segmenter. Ved awareness-kampagner er det muligt at få mange eksponeringer ved CPM budgivning, tilsvarende med købskampagner er der en klar fordel i CPC bidding. Endvidere kan du nemt sætte priskontrol på dine segmenter, så du aldrig overskrider et vist niveau. Det kan være brugbart i situationer, hvor du vil styre budgettet eller den maksimale pris pr. bud. Med en priskontrol sættes der dog også en grænse for volumen i kampagnen.

“I’m going to make him an offer he can’t refuse.”
– The Godfather

Format & Tekst

Nøglen findes i sammenhængen mellem kommunikation og format


LinkedIn udvikler hele tiden mulighederne for annoncering på platformen. Du kan benytte video, billeder, tekst, lead forms, canvas etc. Fælles for alle mulighederne er, at LinkedIn IKKE bryder sig om tekst i billederne.

LinkedIn anbefaler ’beskrivende’ billeder, som fortæller en historie i sig selv. Det er derfor vigtigt, at du gør dig tanker om, hvilke mål de enkelte kampagner skal indfri samt, hvordan det valgte format kan understøtte netop denne fortælling. Des bedre du er til at fortælle en relevant historie over for din målgruppe, des flere brugere vil interagere med din annonce. Derigennem vil du kunne opnå et større reach til lavere omkostninger.

Teksten, som du skriver over din annonce (på eks. opslaget), har stor indflydelse på, hvordan brugeren forstår og interagerer med annoncen. Vi anbefaler, at vi som minimum har to forskellige tekster/billeder, som vi tester mod den givne målgruppe (alt afhænger selvfølgelig af budget og målgruppe).

“The best way to predict your future is to create it.”
– Abraham Lincoln

Rapportering

Du skal have indsigter


Vi udarbejder hver måned en rapport, hvor I kan følge med i udviklingen og værdien af annonceringen på LinkedIn. Fordi vi har sat trackingen korrekt op på jeres hjemmeside, har vi mulighed for på baggrund af kortlæggelsen af hele brugerens digitale rejse, at måle den direkte værdi, som annonceringen har skabt. Dette bruger vi typisk til at komme med optimeringsforslag til hjemmesiden, samt til at optimere vores arbejde med LinkedIn Ads.

“Work until your rivals become idols.”
– Drake

Er Du Klar Til Den Digitale Søsætning?

Vi hjælper dig gerne fra land. Processen gør det muligt for dig at trække relevante opgaver in-house.


Vi anbefaler altid at afholde en workshop, hvor vi gennemgår processerne for jer. Det er en rigtig god investering at have flere fra organisationen til at deltage i denne workshop. Herved opnår vi et så nuanceret billede af brugerejsen som muligt. Hvis både salg, marketing, konsulenter, teknikere etc. deltager, vil det give et tydeligere billede af virkeligheden end, hvis kun en afdeling er repræsenteret.

Hvis I har mulighed for det, så kan det give yderligere værdi at invitere både nuværende kunder og potentielle kunder med til sådan en workshop.

“Wealth isn’t about having a lot of money it’s about having a lot of options.”
– Chris Rock
 • ”Vi er rigtig glade for at have opbygget et samarbejde med Lemon Marketing, som har hjulpet os med at blive mere synlige på de digitale platforme samt opbygningen af vores nye hjemmeside. Vi glæder os til at se hvad fremtiden bringer med vores lokale samarbejdspartner.”

  Jens Uth Toldstrup
  Ejer af Saksild Strand Camping
 • “Vi havde et ønske om at øge vores digitale synlighed, og indgik derfor et samarbejde med Lemon Marketing. Allerede fra starten havde de sat sig ind i vores produkt, og var med deres professionelle indstilling gode til at tage os med i processen. Vi ønsker løbende at udvikle os som virksomhed, og lægger vægt på et tæt samarbejde. Vi søgte en loyal og jordnær samarbejdspartner, og derfor valgte vi at slå hovederne sammen med Lemon.”

  Kim Bækgaard
  Indehaver af Phoneworld
 • ”Lemon Marketing er en rigtig stærk samarbejdspartner, som med deres høje forretningsforståelse indenfor digital marketing har formået at bidrage med en kontinuerlig forretningsmæssig udvikling. Med en strategisk plan skaber de langtidsholdbar online synlighed, og afdækker brugerens digitale rejse. Vi er glade for samarbejdet og ser lyst på fremtiden!”

  Danni Frederiksen
  Ejer af SkiOutlet
 • “Jeg har brugt Lemon Marketing i over en årrække. De har hjulpet os med at optimere vores HubSpot løsning, samt SEO, LinkedIn og Google Ads. De har en høj faglighed, som skaber værdi og resultater for os!”

  Christian Mikkelsen
  CCO Apport Systems

Udvalgte referencer

”Lemon Marketing har varetaget vores onsite-
og offsite SEO.
Vi gik på kort tid fra at være placeret på
side 4, til at være blandt de øverste i de
organiske søgeresultater - dette på blot
få måneder.
Derudover har deres contentwriting givet
vores virksomhed troværdighed for vores
besøgende, da det er skrevet i et yderst
professionelt sprog.
Vi har haft et godt samarbejde og oplevet
Lemonmarketing som en seriøs virksomhed,
der kan sit håndværk
” Morten P., Direktør, DiningSix - KöD
Hvad vores kunder
siger om os

Mangler du en kompetent digital ekspert?
Vi sidder klar til at hjælpe!

"stop wishing start doing"