Leads

Vi skaber kundeemner til jeres salgsorganisation

Kundeemner

Leads er essentielle for din virksomhed. Leads har udvist interesse for dit produkt eller din service, og kan med tiden udvikle sig til en kunde. Jo flere leads du har, og jo bedre de er, jo større sandsynlighed er der for at de udvikler sig til kunder. Det handler om at modne dine leads gennem en proces, så de bliver mere og mere overbeviste om, at de ikke kan leve uden dit produkt eller service. Dette kan gøres på en række forskellige måder. Vi finder frem til den bedste måde for din virksomhed, når vi efter en dialog med dig, har fundet frem til, hvordan din virksomhed er skruet sammen.

Hvordan arbejder Lemon Marketing med leads?

Vi arbejder med leads på den måde, der passer bedst til din virksomhed. Det kan være du mangler flere leads, måske mangler du mere kvalificerede leads, eller løsningen for dig kunne være at modne dine eksisterende leads. Med andre ord arbejder vi både med lead generering og lead håndtering.

Sikkerhed om leads og optimering af processer.
Optimeringaf Apport Systems setupCase:
Hør Simone fortæller, om samarbejdet.
Onboardingaf ProTruckCase:
Slimstock case   Slimstock ønskede en endnu bedre sammenhæng mellem marketingindsatsen og salgsindsatsen overfor varme leads.

Derudover var en øget synlighed på det danske marked også ønsket, især i lyset af corona-nedlukningen samt de globale udfordringer med leverandører og varer, som mange danske virksomheder blev ramt af, og som gjorde lagerplanlægningen sværere endnu.
Strømlining af Slimstocks marketingindsatsgenereret til salg
leadsFlereCase:

Sikkerhed om leads og optimering af processer.af Apport. setup
OptimeringCase:
Hør Simone fortæller, om samarbejdet.af ProTruck
OnboardingCase:
Slimstock case   Slimstock ønskede en endnu bedre sammenhæng mellem marketingindsatsen og salgsindsatsen overfor varme leads.

Derudover var en øget synlighed på det danske marked også ønsket, især i lyset af corona-nedlukningen samt de globale udfordringer med leverandører og varer, som mange danske virksomheder blev ramt af, og som gjorde lagerplanlægningen sværere endnu.
Strømlining af Slimstocks marketingindsatsgenereret til salg
leadsFlereCase:

Arbejder du strategisk med SEO?

Få en hurtig introduktion til, hvordan du sikre synlighed på Google gennem SEO

Vi tilbyder altid en gratis SEO analyse af jeres hjemmeside. Har du spørgsmål, så kontakt os endeligt

Videobilleder1Videobilleder2

 Lemons Lead Proces - En skræddersyet strategi

Lemon Marketings proces skaber succes for dig

Hos Lemon Marketing benytter vi os af en cirkulær arbejdsproces. Vi arbejder cirkulært for hele tiden at optimere alle dele af den samlede indsats. På den måde styrkes muligheden for at skabe kundeemner og øge konverteringsgraden på de igangværende initiativer bedst.

Hvordan arbejder vi med leads?

Vi vil kort gennemgå tre tre typiske situationer:

01

Du mangler leads – lead generering

Situationen kan i dette tilfælde være, at din virksomhed har mange besøgende, men de foretager sig ikke noget aktivt, så du kan ikke arbejde videre med dem. Dette kan skyldes at der mangler CTA’er på din hjemmeside eller at de besøgende forventer noget andet, end det, de bliver mødt af på din hjemmeside. Vi analyserer os i denne situation frem til, hvad årsagen kan være. Måske mangler der en kontaktformular, eller noget, som de besøgende kan downloade, og få glæde af. Noget de så gerne vil have, at de giver dig din e-mailadresse. Har du deres e-mail (og tilladelse til at sende dem e-mails) kan du komme i gang med at modne dem mod et køb.

  • Vi vil i denne situation analysere din hjemmeside, og finde frem til hvorfor du mangler leads.
  • Vi vil komme med anbefalinger til din hjemmeside.
  • Vi vil udarbejde et stykke relevant og værdiskabende content, som de besøgende kan downloade eller få tilsendt via sign-up til nyhedsbrev.

02

Du ønsker bedre leads – leads håndtering

Måske har du allerede en lang database med leads, men salget halter. Du mangler simpelthen at konvertere dine leads til kunder. Også her går vi ind og analyserer din database, og kigger for eksempel på, hvem er dine leads, hvilke brancher er det, hvilke og hvor mange sider har de besøgt. Gennem diverse point scorer kan vi inddele dine leads i, hvor kvalificerede de er. Dette giver dig overblik over dine leads, og gør, at du kan fokusere din indsats over på de bedste leads - eventuelt samtidig med at du søsætter nye initiativer for at indsamle nye og bedre leads.

  • Vi analyserer din lead database.
  • Vi giver dine leads point og finder frem de til de bedste leads.
  • Vi søsætter nye initiativer for at tiltrække flere og bedre leads.
03

 

Du ønsker at modne eksisterende leads – leads håndtering:

Måske har du en flot samling leads, men konverteringerne halter. Her handler det om at modne dine leads gennem en brugerrejse fra lead til kunde (vi vil dog altid understrege at leads ikke altid fører til køb). Vi analyserer hvordan du arbejder med leads i dag, og kommer med anbefalinger til hvordan du modner dine leads. Det kan være der mangler en klar forbindelse mellem marketing og salg. Eller måske mangler der at blive udarbejdet kampagner, som kunne være med til at modne leadet. Kampagnerne består oftest af materiale, der specificerer din virksomheds produkt eller service overfor leadet, samt en opfordring til et møde eller en demonstration.

  • Vi analyserer din håndtering af leads i dag.
  • Vi skaber en forbindelse mellem marketing og salg.
  • Vi udarbejder relevant modningskampagne.

Udvalgte referencer

Se alle referencer

Digital marketing flytter ikke din virksomhed alene,
det gør vi i samarbejde

Se et udpluk af vores kompetencer

Digital marketing flytter ikke din virksomhed alene,
det gør vi i samarbejde

Se et udpluk af vores kompetencer

 
 
 
 

Marie Burski

Head of Design, Jysk Display

Vi har arbejdet sammen med Lemon Marketing i mange år, og altid fået rigtig god service og sparring. Det er vigtigt for os at have samarbejdspartnere vi kan stole på, og som giver os ærlig rådgivning. Sådan en partner har Lemon Marketing altid været for os.  

1Læs mere
Da vi lavede ny hjemmeside, var det ekstra vigtigt for os at vi kunne være trygge ved at vores placeringer og synlighed på google kunne overføres, og her stod Lemon Marketings dygtige medarbejdere altid til rådighed og havde fuldt ud styr på overgangen. Samtidigt fik vi masser af hjælp til at sikre at vi havde fokus på de rette søgeord i opbygningen af sitet og de var med os i hele processen fra start til slut.

Seneste Blogindlæg

Få viden på et strategisk- og taktisk niveau

Mangler du en kompetent digital ekspert?
Vi sidder klar til at hjælpe!

"stop wishing start doing"
 

Christian Mikkelsen

CCO, Apport Systems

Jeg har brugt Lemon Marketing i over en årrække. De har hjulpet os med at optimere vores HubSpot løsning, samt SEO, LinkedIn og Google Ads. De har en høj faglighed, som skaber værdi og resultater for os!