Dit Digitale Bureau Lokalt i Odder

Lemon Marketing er et digitalt marketing bureau i Odder. Vi støtter og udfordrer lokale virksomheder til at opnå overskud gennem digital marketing.

Vi kan bidrage til forretningsmæssig udvikling gennem langtidsholdbar digital synlighed og indsigt i data, som afdækker brugerens digitale rejse.

Vi hjælper blandt andet med

Google Ads

LinkedIn

SEO

Facebook


Vi bor lige her

Lokalt marketingbureau støtter erhvervslivet


Lemon Odder avis
Læs vores fine artikel fra Odder avisen

Det står vi for

Hos Lemon Marketing tilpasser vi den digitale indsats til jer

Vi er din digitale lokale samarbejdspartner
Vi analyserer din virksomhed for at finde frem til de perfekte løsningsmuligheder digitalt for netop din virksomhed. Den digitale marketing indsats skal tilpasses din virksomhed for at opnå det bedste resultat for begge parter.

Vi tilbyder digitale løsninger indenfor Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads, SEO, B2B Marketing og Inbound Marketing. Vores digitale strategi fører kunden gennem alle disciplinerne lige fra tracking til rapportering.
Hos Lemon Marketing binder vi ikke vores kunder med lange kontrakter, vi ønsker derimod at holde en tæt dialog, så vi i fællesskab kan udvikle os.

Vores nære og kontinuerlige kontakt med kunden sikrer en klar forståelse for kundens behov. Her kan vi med vores mangeårige erfaring tilbyde skræddersyet digital marketing for at vækste den enkelte virksomhed.

Vores Digitale Strategi

Vores Arbejdsproces - Den effektive vej mod succesSeneste Blogindlæg

Få viden på et strategisk- og taktisk niveau
 • ”Vi er rigtig glade for at have opbygget et samarbejde med Lemon Marketing, som har hjulpet os med at blive mere synlige på de digitale platforme samt opbygningen af vores nye hjemmeside. Vi glæder os til at se hvad fremtiden bringer med vores lokale samarbejdspartner.”  
  Jens Uth Toldstrup
  Ejer af Saksild Strand Camping
 • “Vi havde et ønske om at øge vores digitale synlighed, og indgik derfor et samarbejde med Lemon Marketing. Allerede fra starten havde de sat sig ind i vores produkt, og var med deres professionelle indstilling gode til at tage os med i processen. Vi ønsker løbende at udvikle os som virksomhed, og lægger vægt på et tæt samarbejde. Vi søgte en loyal og jordnær samarbejdspartner, og derfor valgte vi at slå hovederne sammen med Lemon.”

  Kim Bækgaard
  Indehaver af Phoneworld
 • ”Lemon Marketing er en rigtig stærk samarbejdspartner, som med deres høje forretningsforståelse indenfor digital marketing har formået at bidrage med en kontinuerlig forretningsmæssig udvikling. Med en strategisk plan skaber de langtidsholdbar online synlighed, og afdækker brugerens digitale rejse. Vi er glade for samarbejdet og ser lyst på fremtiden!”

  Danni Frederiksen
  Ejer af SkiOutlet
 • “Jeg har brugt Lemon Marketing i over en årrække. De har hjulpet os med at optimere vores HubSpot løsning, samt SEO, LinkedIn og Google Ads. De har en høj faglighed, som skaber værdi og resultater for os!”

  Christian Mikkelsen
  CCO Apport Systems

Udvalgte referencer


Mangler du en kompetent digital ekspert?
Vi sidder klar til at hjælpe!

"stop wishing start doing"